Zinkwerk

Uw specialist op het dak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

N
Kwaliteitswerk
Altijd 10 jaar garantie
Eerlijke tarieven

Zinkwerk is een duurzame en stijlvolle keuze voor uw dak- en gootsystemen. U profiteert van de lange levensduur van zink, dat wel tussen de 75 en 125 jaar meegaat. Daarnaast is het bijna onderhoudsvrij en behoudt het zijn nette uitstraling, ongeacht de weersomstandigheden. Door de toepassing van zinkwerk houdt u uw huis milieuvriendelijk en bespaart u op onderhoudskosten. Onze gediplomeerde dakdekkers staan klaar om u te helpen met uw zinkwerk, zonder voorrijkosten en met minimaal 10 jaar garantie. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

N
Kwaliteitswerk
Altijd 10 jaar garantie
Eerlijke tarieven

Voordelen van zinkwerk

Duurzaamheid en weinig onderhoud

Zinkwerk heeft een indrukwekkende levensduur van wel 75 tot 125 jaar. Dit betekent dat u zich voor een lange tijd geen zorgen hoeft te maken over uw dak of dakgoot. Bovendien is zinkwerk zo goed als onderhoudsvrij, wat het een uiterst duurzame keuze maakt voor uw woning of pand. Met een zinken dak of dakgoot bespaart u aanzienlijk op onderhoudskosten.

Mooie uitstraling en veelzijdigheid

Zinkwerk biedt een nette en stijlvolle uitstraling die niet door de zon wordt beïnvloed. Dit houdt in dat zink zijn verfijnde en elegante uiterlijk behoudt gedurende de gehele levensduur. Bovendien is zink veelzijdig en kan het gebruikt worden voor verschillende toepassingen zoals gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen, zowel bij oudere huizen als bij nieuwbouwprojecten.

Wat zinkwerk echt bijzonder maakt, is de klassieke uitstraling die het aan uw huis geeft. Regen, sneeuw of andere weersinvloeden hebben weinig impact op zink, wat betekent dat uw woning altijd een verfijnde look behoudt. Daarbij komt dat eventuele schade eenvoudig te repareren is, waardoor u weinig zorgen heeft over de esthetische en functionele staat van uw dakgoten en dak. Kortom, met zinkwerk maakt u een duurzame en aantrekkelijke keuze voor uw woning.

Duurzaam en Stijlvol voor Uw Dak

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele oplossing voor uw dak of dakgoot, overweeg dan zinkwerk. Zink is duurzaam, onderhoudsvrij en verliest zijn nette uitstraling niet door zonlicht. Met een levensduur van 75 tot 125 jaar is het een slimme keuze voor zowel oude als nieuwe huizen. Onze gediplomeerde dakdekkers gebruiken alleen A-kwaliteit materialen, wat resulteert in hoogwaardig zinkwerk en een standaard garantie van 10 jaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

OLYMPIA 2D, 1214 NT Hilversum

Vragen? Neem direct contact op