Vogelwering

Uw specialist op het dak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

N
Kwaliteitswerk
Altijd 10 jaar garantie
Eerlijke tarieven
Wanneer vogels zich in jouw dakgoot nestelen, kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken. Verstoppingen, structurele schade en gezondheidsrisico’s zijn enkele van de problemen die nestelende vogels kunnen opleveren. Vogelwering is daarom essentieel voor het beschermen van jouw huis en het waarborgen van een gezonde leefomgeving voor zowel jou als de vogels. Dakwerk De Molen biedt deskundig advies en effectieve oplossingen om jouw dak vrij te houden van ongewenste vogelgasten.

Typen Vogelwering

Elk type vogelwering heeft zijn eigen voordelen en toepassingen. Door te kiezen voor de juiste oplossing, kunt u uw eigendom effectief beschermen tegen de overlast van nestelende vogels.

Vogelpinnen

Vogelpinnen zijn een effectieve manier om grotere vogels zoals duiven te ontmoedigen om te landen en nestelen op uw dak. Ze zorgen ervoor dat het voor vogels oncomfortabel wordt om te landen, waardoor ze op zoek gaan naar een andere plek.

Vogelschroot

Vogelschroot is een vaak gebruikt middel om te voorkomen dat vogels onder dakpannen kunnen nestelen. Door een fysieke barrière te vormen, voorkomt vogelschroot dat vogels zich onder de dakpannen kunnen verschuilen en nesten kunnen bouwen.

Vogelweringsborstel

Een vogelweringsborstel is een slimme oplossing om te voorkomen dat vogels nestmateriaal verzamelen in uw dakgoot en zich daar nestelen. De flexibele borstels passen zich aan de vorm van uw dakgoot aan.

Gootdrain

Een gootdrain is een handige oplossing om bladeren en nestmateriaal uit uw dakgoot te houden en tegelijkertijd vogels af te weren. Hierdoor blijf uw dak vrij van verstoppingen.